Uw account verwijderen
1Hoe gaat u te werk
- Meld u aan bij Rosko.
- Als u een kopie wilt bewaren, download dan uw gegevens: Accountinstellingen → Gegevens en account → AVG-export.
- Kies, nog steeds in Gegevens en account, ‘Mijn account verwijderen’ en bevestig.
Uw eventuele abonnement wordt bij de verwijdering automatisch beëindigd, zonder terugbetaling van de lopende periode; de resterende Credits gaan verloren.
2Wat er daarna gebeurt
- Onmiddellijk: u wordt afgemeld, uw naam, uw e-mailadres en uw IP-adressen worden geanonimiseerd, en uw publicaties in de Studiegroepen verschijnen onder ‘Verwijderde gebruiker’.
- Gedurende 30 dagen: uw overige gegevens worden bewaard, zodat wij uw account kunnen herstellen als u ons daarom vraagt.
- Na 30 dagen: alles wordt definitief verwijderd (cursussen, notities, berichten, publicaties, bestanden, Credits).
- Uitzondering: facturen worden 10 jaar bewaard, zoals de wet voorschrijft.
3Zonder toegang tot uw account
Als u zich niet meer kunt aanmelden, schrijf ons dan vanaf het e-mailadres van uw account op contact@hygea-consult.be: wij verwijderen het account nadat wij hebben gecontroleerd dat het wel degelijk het uwe is. De details van onze verwerkingen staan in het Privacybeleid.